torsdag 4 november 2021

Äntligen musik ute på sommaren igen



Det var den 21 augusti i somras som man äntligen fick avnjuta en konsert ute i den grönskande naturen igen. Det kändes faktiskt lite högtidligt efter nästan 18 månader i isolering.

Min vän Bosse anordnade en konsert för vänner och bekanta i sin trädgård. Det var solsken, många vänner sågs för första gången på länge och det kändes som om livet liksom till slut hade återvänt igen. Denna fina konsert förevigades föredömligt av Kjell Philipson och finns nu att återuppleva här:



Andreas Isvoosig inledde tillsammans med Linda Ahlsén och Oscar Mander och spelade Andreas positiva visor med ovanlig fart. Sedan framförde Rytzler och Wistrand (startar ca 49 minuter in) stämningsfull jazzmusik och de fick inhopp även de av Oscar Mander på bas.

Till slut var det dags för Bosse Lundkvist Trio (med början 1.44) som under en timme spelade Bosses eftertänksamma visor med finurliga gitarrslingor av Janne Elvi och Bosse själv. Adam Nätt på kontrabas fyller snyggt ut ljudbilden. Det låter proffsigt och med en häpnadsvsäckande kvalitet när det gäller både framförande och låtmaterial.

Du kan läsa mer om Bosses musik här: Positiva infallsvinklar med reflekterande djup och du kan lyssna/titta på hans och mitt samarbete här: Hösten och ett speciellt samarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar