torsdag 3 juni 2010

120 miljoner kronor

Vad skulle 120 miljoner kronor räcka till? 500 personer skulle kunna få ett hyfsat jobb. Lärartätheten skulle kunna öka betydligt i de kommuner som ligger sämst till. Vilket skulle leda till lägre kostnader på flera olika områden i framtiden.

Men vad gör Sverige? Lägger rubbet på en enda familj! Dessutom är just denna familj så rika så de skulle kunna klara sig väl så bra på egen hand. Orättvist! Därtill kan kungen köra på en bil bakifrån och smita.
Ostraffbar som han är kliver han bara över i Säpos bil och kör vidare. Han som blev påkörd av knugen fick däremot blåsa...!


Det var väl nån i den där familjen som skulle gifta sig? Kostnaden sägs ligga på minst 65 miljoner, men uppgifterna varierar... Är någon enda persons bröllop värt att sno åt sig så mycket av våra skattepengar? Den som påstår det borde sätta sågspånen i rotation och betvivla sin egen omdömes-förmåga....

The king drank the wine
now he thinks he can take the cup
- Murray McLauchlan
Själv tänker jag inte bry mig de minsta om detta penningslukande uppblåsta party. Låt dom som vill ha eländet betala det! Jag betalar gärna skatt för barnomsorg, skola och vård, men inte för några rika knösars onödiga bröllop. Kan man inte vara lite moderna och vara sambos? Eller särbos, det fiins ju många kungliga slott som står tomma. Och kostar pengar.Poor man wanna be rich
Rich man wanna be king
and a King ain't satisfied
till he rules everything
- Bruce Springsteen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar