tisdag 4 oktober 2022

Lite mer Venice...

Inför inlägget igår letade jag video-klipp på när Kipp Lennon härmar Mick Jagger, men hittade just ingenting... Idag, när jag inte letade mer, då dök de upp... Här är de två bästa, inte lika bra som det var på Lokomotivet, men det säger ändå en hel del.

Först från en "House-Concert" 2016, tyvärr med lite oskarpa närbilder, men med hyfsat ljud. Videon innehåller även "For What It's Worth" och "Take A Walk On The Wild Side", precis som på söndagens konsert:



Här är en kortare video, med lite bättre bild, men med grötigare ljud... Här ser man ganska tydligt Kipps intränade Jagger-rörelser:



Jackson Browne och David Crosby är två artister som uttryckt sin beundran för Venice. Här är ett reportage om detta, på holländska, där Jackson berättar om (på engelska, tack och lov...) sitt samarbete med Venice och vi får även höra Jackson spela "For A Dancer" med Venice på stämsång. Mästerligt...!

Kipp Lennon berättar också om sin likhet med Jackson... Många tror ju att Kipp är Jacksons lillebror. Delen med Jackson börjar ca 30.13 in (och ska starta där automatiskt).

David Crosby säger lite senare att Venice är "the best" och vi får höra dem göra "Guinnevere" tillsammans (Börjar efter 43.15):



Avslutningsvis en bedårande unplugged-konsert från RTV Oost 2017, nästan en timme lång och med en kortare intervju i mitten:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar